Transport moloz sau moluz oriunde in Bucuresti si Ilfov

Debarasam la curte sau la bloc.

Oferim servicii de transport moloz  cu sau fara personal, la curte sau la bloc. Te scapam de orice deseuri din constructii, deseuri naturale, fier vechi.

Venim la tine la ora stabilita si te scapam imediat de moloz, sau ce mai ai tu de debarasat. Nu iti face griji, poti conta pe noi. Suna acum si iti facem cea mai buna ofera. Garantat!

Vrei sa sti mai multe despre noi? Click aici.

Nu ai chef sau nu poti vorbi la telefon? Ne poti contacta si pe Whatsapp. Click pe butonul de mai jos. Poate ne trimiti si o poza cu ce ai de carat sa iti facem cea mai buna oferta!

Transport moloz.
Seriosi si prompti.

Transport moloz din orice locatie din Bucuresti si imprejurimi, la preturi mici. Garantat.

Suna-ne si gasim o solutie impreuna! Pentru orice ai de carat.

Transport moloz din orice locatie din Bucuresti si imprejurimi, la preturi mici. Garantat.

Transport moloz Sector 1
Transport moloz Sector 2
Transport moloz Sector 3
Transport moloz Sector 4
Transport moloz Sector 5
Transport moloz Sector 6
Transport moloz Ilfov

1. Ne suni

Dispecerul nostru intra in legatura cu tine si iti ofera cel mai ieftin pret al nostru in functie de ce moloz ai de transportat si de unde esti situat.

2. Ne trimiti locatia

Ne trimiti locatia, prin mesaj text sau Whatsapp si ne spui data si ora la care vrei autoutilitara.

3. Suntem la tine

Masina alocata, va fi la tine, fix atunci cand am stabilit.

De ce sa ne alegi pe noi?

Transport moloz cu seriozitate:

Preturi fixe

Iti spunem un pret si nu il schimbam pe parcurs. Totul este inclus. Nu avem costuri ascunse si avem cele mai mici preturi.

Disponibilitate 24/7

Avem masini pregatite pentru nevoile tale de transport oricand. La noi nu exista nu pot. Promptitudinea noastra te ajuta sa iti programezi transportul, noi vom fi acolo exact la ora stabilita.

Seriozitate

Nu ne place sa incurcam oamenii. Stabilim toate detaliile la telefon si facem exact cum am stabilit la ora stabilita.

Saci de moloz

Iti spunem un pret pe sac si nu il schimbam pe parcurs. Totul este inclus. Nu avem costuri ascunse si avem cele mai mici preturi.

Transport moloz ieftin

Preturi de criza. Personal inclus pentru manipulare. Cel mai ieftin pret pe sac. Suna pentru o oferta.

Transport gunoi Bucuresti

Transport gunoi Bucuresti ieftin si sigur. Toate deseurile merg la groapa. Cu noi esti in siguranta.

molozul.ro Bucuresti & ILFOV

Oferim servicii de transport in Bucuresti si Ilfov, cu masini de 3,5T cu capacitate intre 3 mc si 16 mc. Avem personal care se poate ocupa de manipularea sacilor, de mobila veche si de orice altceva aveti nevoie sa transportati. Avem echipa de muncitori care se ocupa de tot ceea ce inseamna transportarea din apartamente, case, vile pana la groapa de gunoi.

Contacteaza echipa noastra si spune adio gunoaielor adunate in urma lucrarilor de renovare din locuinte/apartamente/sedii firma, etc. Trimitem echipe specializate, gata sa se ocupe de evacuarea sacilor din apartamente, in cel mai scurt timp si fara niciun efort din partea ta. Toate gunoaiele colectate sunt urcate in autoutilitare de 3,5 tone.

Serviciul de debarasare mobila veche reprezinta un serviciu de baza si foarte solicitat de clientii nostri. Serviciile de transport mobila veche il puteti solicita inainte de renovare astfel veti avea spatiul necesar pentru o renovare. Ca si in cazul serviciului de transport gunoi si serviciul de debarasare/transport mobila veche beneficiaza pe personal pentru manipulare. Daca dumneavoastra aveti personal propriu pentru manipulare/incarcare preturile vor fi binenteles mai mici. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare dintre serviciile noastre.

logo molozul